ماهی و گردو
طرز تهیه ●
گردوها را داخل چرخ گوشت ریخته و به اندازه های نه چندان ریز چرخ کنید. سپس نان خشک آسیاب شده و پوست لیمو و روغن زیتون و شوید را با گردو مخلوط کنید و خوب به هم بزنید. چاشنی های دلخواه از جمله نمک و فلفل را به آن ها بیفزایید
ظرف مورد نظر برای پخت ماهی را با کاغذ روغنی بپوشانید. سپس ماهی ها را داخل آن طوری بچینید که پوست آن ها کف ظرف قرار بگیرد. روی آن ها را کاملاً به سس خردل آغشته نمایید
حدود یک سوم فنجان از مخلوط گردو را روی هر کدام از فیله ها بریزید و به آرامی روی ماهی ها فشار دهید. سپس روی آن ها را با پلاستیک بپوشانید و به مدت 2 ساعت (یا بیشتر) در یخچال قرار دهید
ماهی را به مدت 15 الی 20 دقیقه داخل فر با دمای 350 درجه فارنهایت قرار دهید تا زمانی که ماهی ها کاملاً بپزند. قبل از سرو روی آن ها آب لیمو بریزید.
گردوها را داخل چرخ گوشت ریخته و به اندازه های نه چندان ریز چرخ کنید. سپس نان خشک آسیاب شده و پوست لیمو و روغن زیتون و شوید را با گردو مخلوط کنید و خوب به هم بزنید. چاشنی های دلخواه از جمله نمک و فلفل را به آن ها بیفزایید
ظرف مورد نظر برای پخت ماهی را با کاغذ روغنی بپوشانید. سپس ماهی ها را داخل آن طوری بچینید که پوست آن ها کف ظرف قرار بگیرد. روی آن ها را کاملاً به سس خردل آغشته نمایید
حدود یک سوم فنجان از مخلوط گردو را روی هر کدام از فیله ها بریزید و به آرامی روی ماهی ها فشار دهید. سپس روی آن ها را با پلاستیک بپوشانید و به مدت 2 ساعت (یا بیشتر) در یخچال قرار دهید
ماهی را به مدت 15 الی 20 دقیقه داخل فر با دمای 350 درجه فارنهایت قرار دهید تا زمانی که ماهی ها کاملاً بپزند. قبل از سرو روی آن ها آب لیمو بریزید.
+ نوشته شده در دوشنبه شانزدهم بهمن ۱۳۹۱ ساعت 5:6 توسط هستی
|