کوکو سیب زمینی با پنیر در دو رنگ
طرز تهیه
سیب زمینی ها رو بشویید و آبپز کنید و پوست اونا رو بگیرید و رنده کنید.
در یک ظرف مناسب, سیب زمینی ها رو بریزید, پنیر و تخم مرغ و نمک و فلفل و زردچوبه اضافه کنید و خوب هم بزنید.
مواد رو نصف کنید و به نیمی از مواد هویج رنده شده و به نیم دیگه جعفری خرد شده اضافه کنید.
از مواد به اندازه ای بزرگتر از گردو بردارید و در دست دایره کنید و در روغن داغ فراوان سرخ کنید.
***نکات
*مایه اصلی کوکو, نباید خیلی شل باشه!
*میتونید به مایه کوکو, کمی پودر سیر و ادویه کاری هم اضافه کنید.
*میتونید از پنیر پیتزا هم به جای موزارلا استفاده کنید.
*ظرفی که کوکوها رو در اون سرخ میکنید, باید مثل شیرجوش, کوچک و عمیق باشه که روغن روی کوکوها رو بگیره!
سیب زمینی ها رو بشویید و آبپز کنید و پوست اونا رو بگیرید و رنده کنید.
در یک ظرف مناسب, سیب زمینی ها رو بریزید, پنیر و تخم مرغ و نمک و فلفل و زردچوبه اضافه کنید و خوب هم بزنید.
مواد رو نصف کنید و به نیمی از مواد هویج رنده شده و به نیم دیگه جعفری خرد شده اضافه کنید.
از مواد به اندازه ای بزرگتر از گردو بردارید و در دست دایره کنید و در روغن داغ فراوان سرخ کنید.
***نکات
*مایه اصلی کوکو, نباید خیلی شل باشه!
*میتونید به مایه کوکو, کمی پودر سیر و ادویه کاری هم اضافه کنید.
*میتونید از پنیر پیتزا هم به جای موزارلا استفاده کنید.
*ظرفی که کوکوها رو در اون سرخ میکنید, باید مثل شیرجوش, کوچک و عمیق باشه که روغن روی کوکوها رو بگیره!
+ نوشته شده در چهارشنبه یازدهم بهمن ۱۳۹۱ ساعت 2:54 توسط هستی
|