پاستا پنه با مرغ و قارچ
طریقه تهیه ؛
کره و روغن زیتون را تو یه تابه ریخته و روی شعله اجاق گاز قرار میدیم. حالا پیاز و سیر را اضافه کرده و روی شعله ملایم اجاق گاز میذاریم تا طلایی شه. بعد از این مرحله، تکههای مرغ را به این مخلوط اضافه کرده و روی شعله متوسط اجاق گاز به مدت 10 تا 15دقیقه حرارت میدیم تا همزمان با پخت، تفت داده شه.
بعدش قارچ رو تو تابه میریزیم و به مدت 3 دقیقه دیگه حرارت میدیم. حالا گوجه فرنگی خورد شده و رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و خوب مواد را با هم مخلوط میکنیم.
سرکهسفید را هم به این مخلوط اضافه میکنیم و حرارت را زیادتر میکنیم تا مایع بهجوش بیاد. سپس زیر شعله رو کم میکنیم تا آب غذا نصف شه.
خامه رو همراه نمک و فلفل به مخلوط فوق اضافه کرده و حرارت را زیاد میکنیم تا بهجوش بیاد. دوباره شعله اجاق گاز را کم میکنیم تا سس شروع به غلیظ شدن کنه.
در مدت زمانی که سس در حال آماده شدنه، قابلمه بزرگی رو آماده میکنیم و تو اون آب میریزیم و میذاریم همراه کمی نمک و مقداری روغن مایع به جوش بیاد.
حالا پنه رو به آب در حال جوش اضافه کرده و مدت 15 دقیقه روی حرارت میذاریم تا خوب بپزه (البته این زمان به نوع پنه هم بستگی داره). وقتشه که پاستا رو آبکشی کنیم و تو یه ظرف گود برای سرو بریزیم.
در آخر سس را به آن اضافه کرده و خوب هم میزنیم تا پنه کاملا به سس آغشته شه و پنیر پارمزان رنده شده رو هم روش میریزیم. میتونیم با چند پر ریحون و چند تا زیتون سبز یا سیاه هم تزئینش کنیم.
حالا غذا برای سرو آماده است. نوش جان!
منبع: اشپزی خاله ریزه
کره و روغن زیتون را تو یه تابه ریخته و روی شعله اجاق گاز قرار میدیم. حالا پیاز و سیر را اضافه کرده و روی شعله ملایم اجاق گاز میذاریم تا طلایی شه. بعد از این مرحله، تکههای مرغ را به این مخلوط اضافه کرده و روی شعله متوسط اجاق گاز به مدت 10 تا 15دقیقه حرارت میدیم تا همزمان با پخت، تفت داده شه.
بعدش قارچ رو تو تابه میریزیم و به مدت 3 دقیقه دیگه حرارت میدیم. حالا گوجه فرنگی خورد شده و رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و خوب مواد را با هم مخلوط میکنیم.
سرکهسفید را هم به این مخلوط اضافه میکنیم و حرارت را زیادتر میکنیم تا مایع بهجوش بیاد. سپس زیر شعله رو کم میکنیم تا آب غذا نصف شه.
خامه رو همراه نمک و فلفل به مخلوط فوق اضافه کرده و حرارت را زیاد میکنیم تا بهجوش بیاد. دوباره شعله اجاق گاز را کم میکنیم تا سس شروع به غلیظ شدن کنه.
در مدت زمانی که سس در حال آماده شدنه، قابلمه بزرگی رو آماده میکنیم و تو اون آب میریزیم و میذاریم همراه کمی نمک و مقداری روغن مایع به جوش بیاد.
حالا پنه رو به آب در حال جوش اضافه کرده و مدت 15 دقیقه روی حرارت میذاریم تا خوب بپزه (البته این زمان به نوع پنه هم بستگی داره). وقتشه که پاستا رو آبکشی کنیم و تو یه ظرف گود برای سرو بریزیم.
در آخر سس را به آن اضافه کرده و خوب هم میزنیم تا پنه کاملا به سس آغشته شه و پنیر پارمزان رنده شده رو هم روش میریزیم. میتونیم با چند پر ریحون و چند تا زیتون سبز یا سیاه هم تزئینش کنیم.
حالا غذا برای سرو آماده است. نوش جان!
منبع: اشپزی خاله ریزه
+ نوشته شده در چهارشنبه یازدهم بهمن ۱۳۹۱ ساعت 2:19 توسط هستی
|