فلفل دلمهای شکم پر (گیاهی)
طرز تهیه:
سر فلفل رو ببرید و تخمها و گوشتهای درون فلفل را بیرون آورید.
فلفلها را به مدت ۲ دقیقه درون آب جوش بجوشانید تا کمی نرم شوند سپس آنها را درون آب بیرون آورید.
سیر و پیاز و ذرت را درون روغن روی حرارت متوسط به مدت ۵ دقیقه تفت دهید.
درون یک کاسه بزرگ، مخلوط ذرت و سیر و پیاز را با پنیر توفو، برنج و فلفل سیاه خوب مخلوط کنید.
با قاشق مخلوط تهیه شده را درون فلفلهای دلمهای بریزید.
ظرف پختی که قرار است فلفلهای دلمهای درون آن پخته شوند را کمی چرب کنید.
ظرف محتوی فلفلها را درون فر به مدت ۳۰ دقیقه حرارت دهید.
غذای شما آماده است.
منبع:
vegafood.ir
سر فلفل رو ببرید و تخمها و گوشتهای درون فلفل را بیرون آورید.
فلفلها را به مدت ۲ دقیقه درون آب جوش بجوشانید تا کمی نرم شوند سپس آنها را درون آب بیرون آورید.
سیر و پیاز و ذرت را درون روغن روی حرارت متوسط به مدت ۵ دقیقه تفت دهید.
درون یک کاسه بزرگ، مخلوط ذرت و سیر و پیاز را با پنیر توفو، برنج و فلفل سیاه خوب مخلوط کنید.
با قاشق مخلوط تهیه شده را درون فلفلهای دلمهای بریزید.
ظرف پختی که قرار است فلفلهای دلمهای درون آن پخته شوند را کمی چرب کنید.
ظرف محتوی فلفلها را درون فر به مدت ۳۰ دقیقه حرارت دهید.
غذای شما آماده است.
منبع:
vegafood.ir
+ نوشته شده در سه شنبه دهم بهمن ۱۳۹۱ ساعت 12:34 توسط هستی
|