طرز تهیه: ابتدا پیاز را که ریز کرده و در کمی روغن تفت میدهیم تا طلایی شود
سپس زرد چوبه را اضافه کرده و کمی تفت میدهیم. سیب زمینی مکعبی خرد شده
را به پیاز اضافه میکنیم و کمی تفت میدیم در آخر هم اگه دوست داشتید یک
عدد هویج خرد شده یا رنده شده را اضافه میکنیم رب گوجه و پوره گوجه فرنگی و آب را نیز به مواد اضافه کنید وقتی آب جوش آمد برنج را اضافه کنید و با کمی روغن و نمک بگذارید به صورت کته ای با حرارت ملایم بپزد وقتی پلو آماده شد در دیس بکشید و سرو کنید سالاد شیرازی و سبزی خوردن فراموش نشود ضمنا ته دیگش رو هم از دست ندین! نوش جان :)
نکته: اگه کمی زعفران به پلو اضافه کنید خوش رنگ تر و خوشمزه تر میشود نکته: برخی در استامبولی پلو کمی فلفل دلمه ای خرد شده اضافه میکنند که کاملا سلیقه ای است نکته: رب گوجه فقط برای رنگ دهی است اگر تمایل ندارید استفاده نکنید
+ نوشته شده در یکشنبه هشتم بهمن ۱۳۹۱ ساعت 21:5 توسط هستی
|