طرز تهیه:
ابتدا پیاز را که ریز کرده و در کمی روغن تفت میدهیم تا طلایی شود
سپس زرد چوبه را اضافه کرده و کمی تفت میدهیم. سیب زمینی‌ مکعبی خرد شده را به پیاز اضافه می‌کنیم و کمی‌ تفت میدیم در آخر هم اگه دوست داشتید یک عدد هویج خرد شده یا رنده شده را اضافه می‌کنیم
رب گوجه و پوره گوجه فرنگی‌ و آب را نیز به مواد اضافه کنید
وقتی آب جوش آمد برنج را اضافه کنید و با کمی روغن و نمک بگذارید به صورت کته ای با حرارت ملایم بپزد
وقتی پلو آماده شد در دیس بکشید و سرو کنید
سالاد شیرازی و سبزی خوردن فراموش نشود ضمنا ته دیگش رو هم از دست ندین! نوش جان :)

نکته: اگه کمی زعفران به پلو اضافه کنید خوش رنگ تر و خوشمزه تر میشود
نکته: برخی در استامبولی پلو کمی فلفل دلمه ای خرد شده اضافه میکنند که کاملا سلیقه ای است
نکته: رب گوجه فقط برای رنگ دهی است اگر تمایل ندارید استفاده نکنید