قرمزه نخودچی اصفهانی ( کوفته)
گوشت ، پیاز ، آردنخودچی ، یک قاشق از نعناء خشک و نمک و فلفل را در
کاسه ای مخلوط کرده و ورز می دهیم ، آب ( نصف لیوان ) را کنار دستمون قرار
میدیم و کم کم به مواد اضافه می کنیم تا جائی که به دست نچسبد ، بعد گلوله
هایی اندازه ی گردو درست کرده و کنار میذاریم.
پیاز خلالی شده رو در روغن تفت می دهیم تا سبک بشه و بعد زردچوبه و رب رو اضافه میکنیم و تفت میدیم .
آب رو همراه نعناء خشک و نمک و فلفل به مواد اضافه میکنیم و زمان می دیم تا به جوش بیاد.
وقتی که به جوش اومد ، کوفته های نازنینمون رو به قابلمه منتقل میکنیم و تقریبا نیم ساعت تا 45 دقیقه زمان می دهیم تا قرمزه ها بپزن . باید ذکر بشه ، وقتی که کوفته ها رو منتقل میکنین اندازه ده دقیقه در قابلمه رو نذارین تا ولو نشن .
خوب غذای خوشمزه ی ما آمادست .
منبع : http://www.sanambanoo.com
+ نوشته شده در یکشنبه هشتم بهمن ۱۳۹۱ ساعت 0:57 توسط هستی
|