طرز تهیه:
یک سینی بزرگ را چرب میکنیم.كنجد و گردوی خرد شده را نیز كمي تفت مي دهیم و کنار می گذاریم.
شکر را داخل يك ماهيتابه تفلون ریخته و به مدت يك دقيقه با شعله بالا حرارت مي دهيم تا شكر آب شود، نكته مهم اينجاست كه هم شعله زیاد باشد و هم مدت زمان كوتاه، فقط در اين حد كه شكر آب شود.این کار دقت بسیار بالایی می خواهد،چون هر لحظه باید شکر را هم بزنید و توجه کنید که یک لحظه بی توجهی باعث می شود تمام شکر بسوزد.
پس از آب شدن شکر،حرارت را پايين آورده و آنقدر هم می زنیم تا رنگش طلايي شود.مي توانيم از ابتدا به اندازه نوک قاشق چایخوری هل و به اندازه يك قاشق غذاخوری كره به منظور طعم خوش اضافه كنيد.
وقتي شكر طلايي شد گردو و كنجد را اضافه كنيد و هم بزنيد.خیلی سريع تابه را از روي گاز برداريد.مخلوط اماده شده را روي سيني می ریزیم و با وردنه صاف و يكدست می كنيم.وقتي کمی سردتر شد،آن را برش میزنیم و میگذاریم تا سرد شود و سرو میکنیم.