سوپ پیازچه
ابتدا
جو را به همراه آب مرغ و چند لیوان آب روی حرارت مناسب بگذارید تا بجوشد.
سپس هویج ها را رنده کرده و به آن اضافه می کنیم. در انتها قارچ ها و
پیازچه های خرد شده را به همراه نمک و زردچوبه به سوپ اضافه کرده و اجازه
می دهیم با حرارت ملایم پخته و جا بیفتد. آن گاه شیر را اضافه کرده بعد از
ده دقیقه خامه ها را ریخته و پس از گذشت پنج دقیقه سوپ ما آماده است و به
دلخواه آبلیمو را به آن اضافه می کنیم
+ نوشته شده در شنبه هفتم بهمن ۱۳۹۱ ساعت 2:45 توسط هستی
|