طرز تهیه:
کره را در تابه ریخته و روی حرارت متوسط بگذارید، قارچ و سیر را
افزوده و برای ۵ دقیقه تفت دهید. سیب زمینی را در کاسه مناسبی رنده کنید،
قارچ، جعفری، نمک، فلفل و تخم مرغ را به آن بیافزایید و مخلوط نمایید.
مخلوط را ۴ قسمت کرده و هر قسمت را در دست به شکل دایره ای به قطر ۱ سانت
در آورید، سپس در آرد غلطانده و آرد اضافی را با تکاندن از آن جدا کنید.
کیک را در روغن با حرارت متوسط برای ۱۰ دقیقه سرخ کنید تا هر دو طرف کیک ها
قهوه ای روشن شوند، کیک قارچ آماده شده را در ظرف مورد نظر گذاشته و همراه
با سالاد دلخواه سرو نمایید. منبع:http://ashpaz-bashi.blogfa.com
+ نوشته شده در پنجشنبه پنجم بهمن ۱۳۹۱ ساعت 19:41 توسط هستی
|