قنبر پلو شیرازی
طرز تهیه
گوشت چرخ کرده رو در یک کاسه بریزید, به اون نمک و فلفل و آرد نخودچی و
زردچوبه اضافه کنید و خوب ورز دهید. از گوشت, قلقلی های کوچکی درست کنید و
در روغن سرخ کنید و کنار بذارید.
پیاز رو خلالی خرد کنید, در یک تابه
بریزید و اجازه بدید تا پیاز سرخ بشه, وقتی پیاز سرخ شد, گردوهای نگینی خرد
شده رو به اون اضافه کنید و کمی تفت بدید, رب انار و شیره انگور رو اضافه
کنید, کمی نمک بزنید و اجازه بدید تا رب انار و شیره سفت بشه و آبش کشیده
بشه و توی همین فاصله کشمش پلویی که از قبل خیس کردید و آبکش کردید رو
اضافه کنید, تا کشمش ها هم تفت بخورن!
برنج رو به روش کته یا آبکش
آماده کنید و از مواد گوشتی و مخلوط رب انار و کشمش و … لا به لای پلو
بذارید و اجازه بدید تا پلو دم بیاد. موقع سرو هم اونا رو با پلو مخلوط
کنید.
***نکات
*مراقب باشید که کشمش نسوزه, وقتی رب و شیره رو اضافه کردید, زود اونو هم بزنید و در آخر کشمش رو اضافه کنید تا نسوزه!
*میتونید به مایه گوشتی, کمی پودر سیر و ادویه هم اضافه کنید.
*قلقلی ها رو خیلی سرخ نکنید, چون بعد توی پلو خشک میشه.
*قنبر پلو یکی از پلوهای مخلوط شیرازی هاست.
+ نوشته شده در پنجشنبه پنجم بهمن ۱۳۹۱ ساعت 17:26 توسط هستی
|