طرز تهیه طرز تهیه ماش و قمری : مرحله 1 - ابتدا گوشت را که قبلا تمیز کرده و شسته اید با مقدار مناسبی آب روی حرارت بگذارید تا نیم پز شود. مرحله 2 - ماش ها را جداگانه بپزید. مرحله 3 - وقتی گوشت نیم پز شد، کلم قمری های رنده شده را اضافه کنید و اجازه دهید 10 دقیقه با یکدیگر پخته شوند. مرحله 4 - سبزی ها را که قبلا پاک کرده اید همراه با برنج به مخلوط گوشت و قمری اضافه کنید، 20 دقیقه زمان پخت دهید.
مرحله 5 - در آخر ماش های پخته شده را افزوده و اجازه دهید غذا جا افتد تا
زمانیکه آب آن تمام شود، سپس با گوشت کوب آنرا کوبیده تا کش دار و یکدست
شود.
مرحله 6 - ماش و قمری آماده شده را در ظرف مورد نظر کشیده و با پیاز داغ تزئین کرده، همراه با نان تازه و ترشی سرو نمائید.
نکات • در صورتیکه از کلم قمری خرد شده استفاده می کنید بایستی همزمان با گوشت پخته شود. • سبزی ماش و قمری نیازی به ریز شدن ندارد فقط کافیست ساقه جعفری و شنبلیله گرفته شده و در صورت نیاز تره 2 قسمت شود. منبع:http://ashpaz-bashi.blogfa.com
+ نوشته شده در پنجشنبه پنجم بهمن ۱۳۹۱ ساعت 2:50 توسط هستی
|