طرز تهیه
قارچ ها رو چند تکه خرد کنید و در آب جوشان به مدت ۳ تا ۵ دقیقه با ۲ قاشق آبلیمو و کمی نمک آبپز کنید.
بعد اونا رو آبکش کنید و بذارید سرد بشه.
قارچ ها رو در ظرفی بریزید و جعفری خرد شده و پیاز نگینی رو اضافه کنید. برای سس هم همه مواد رو با هم مخلوط کنید و روی سالاد بریزید و اجازه بدید تا سالاد برای ۲ ساعت در یخچال بمونه تا مزه دار بشه و بعد سرو کنید.

***نکات
*میزان ترشی دستور ذائقه ای هست, میتونید کمترش کنید.
*قارچهای دکمه ای برای این سالاد خیلی بهتره!