كيك شربتي (باقلوای خونگی)
برای درست کردن شربت تمام مواد مخلوط کرده وروی اجاق گذاشته تا شربت درست شود
برای درست کردن باقلوا ابتدا تخم مر غها را در ظرفی زده تا حجمش دو برابز شود بعد شکر را اضا فه کرده بعدازکمی مخلوط کردن بعد روغن وماست وزعفران را اضافه کرده آردوبکینگ پودررا دو بار با هم الک کرده وبه مواد اضافه می کنیم وبعد درسینی که کمی چرب شده می ریزیم ودر فر 180 درجه به مدت 20تا25 دقیقه میگذاریم برای تزیین روی آن میتوانیم از مغز ها از مثل گردو یا پسته استفاده کرد بعد از پخته شدن از فر بیرون آورده وشربت داغ رویش می ریزیم بعد از5دقیقه باقلوا را برش زده ودوباره روی آن شربت می ریزیم ومیگذاریم تا خنک شود بعد در ظرف می چینیم
برای درست کردن باقلوا ابتدا تخم مر غها را در ظرفی زده تا حجمش دو برابز شود بعد شکر را اضا فه کرده بعدازکمی مخلوط کردن بعد روغن وماست وزعفران را اضافه کرده آردوبکینگ پودررا دو بار با هم الک کرده وبه مواد اضافه می کنیم وبعد درسینی که کمی چرب شده می ریزیم ودر فر 180 درجه به مدت 20تا25 دقیقه میگذاریم برای تزیین روی آن میتوانیم از مغز ها از مثل گردو یا پسته استفاده کرد بعد از پخته شدن از فر بیرون آورده وشربت داغ رویش می ریزیم بعد از5دقیقه باقلوا را برش زده ودوباره روی آن شربت می ریزیم ومیگذاریم تا خنک شود بعد در ظرف می چینیم
+ نوشته شده در سه شنبه سوم بهمن ۱۳۹۱ ساعت 21:25 توسط هستی
|