طرز تهیه :
ابتدا کره و شکر و روغن مایع را در ظرفی ریخته با هم زن برقی هم بزنید سپس تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید یعنی بعد از ریختن هر تخم مرغ هم بزنید سپس بعدی را اضافه کنید . وانیل را ریخته و هم بزنید . بکینگ پودر و نمک و بکینگ سودا را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید . کنجد و گردوی ریز خورد شده را هم بریزید و هم بزنید . در این مرحله هم زن برقی را کنار بگذارید و با لیسک آرد را که کم کم اضافه میکنید هم بزنید و مخلوط کنید . در ریختن ۱/۲ پیمانه آرد کمی با احتیاط عمل کنید شاید مایه کوکی شما کمتر آرد بخواهد باید خمیری داشته باشد که به دست نچسبد . اگر احساس کردید خمیر شما کمی سفت شد کمی شیر اضافه کند و اگر دیدید خامی کمی شل هست آرد بریزید . خمیر را در یخچال به مدت نیم ساعت استراحت دهید . پس از این مدت از خمیربا دست آغشته به آرد به اندازه یک گردوی بزرگ بردارد و گرد کنید و در سنی فر که کاغذ روغنی گذاشتید با فاصله بچیند . روی کوکی ها را با نوک چاقو که به آرد زدید حالت چهارخونه دهید تا خوشگل تر شوند . سینی را در فر ۱۸۰ درجه از قبل گرم شده به مدت تقریبی ۱۵ تا ۲۰ دقیقه قرار دهید .

تصاویر بیشتر در لینک زیر :


منبع :

http://ashpazoon.blogspot.de