بستنی موزی خانگی
1-
پنج عدد موز را پوست کنده و حلقه حلقه کرده و در کیسه پلاستیکی
بریزید. کیسه را درون فریزر قرار دهید تا کاملا یخ بزند. سپس مواد را درون
غذاساز بریزید.
2- برای دو دقیقه مواد را با هم مخلوط کنید سپس در را باز کرده و با کاردک مواد را زیر و رو کنید. سپس مواد را دوباره مخلوط کنید تا کاملا نرم شوند.
3- دو قاشق غذاخوری عصاره وانیل را اضافه کنید.
4- عصاره بادام و افرا را اضافه نمایید
5- یک چهارم قاشق چای خوری جوش شیرین را اضافه کنید
6- دو قاشق غذاخوری عسل را اضافه کنید
7- برای ۵-۱۰ دقیقه دیگر مواد را در غذاساز مخلوط کنید
8- اسمارتیز یا هر خوراکی تزیینی دلخواه را افزوده و با چند پالس آنها را بصورت یکنواخت در مواد پخش کنید
9- بستنی را همان موقع سرو کرده یا در ظرف دردار بریزید و در فریزر قرار دهید
در صورت تمایل میتوانید میوه های دلخواه علی الخصوص انواع توت را نیز برای تنوع در رنگ و مزه به این مجموعه اضافه کنید.
2- برای دو دقیقه مواد را با هم مخلوط کنید سپس در را باز کرده و با کاردک مواد را زیر و رو کنید. سپس مواد را دوباره مخلوط کنید تا کاملا نرم شوند.
3- دو قاشق غذاخوری عصاره وانیل را اضافه کنید.
4- عصاره بادام و افرا را اضافه نمایید
5- یک چهارم قاشق چای خوری جوش شیرین را اضافه کنید
6- دو قاشق غذاخوری عسل را اضافه کنید
7- برای ۵-۱۰ دقیقه دیگر مواد را در غذاساز مخلوط کنید
8- اسمارتیز یا هر خوراکی تزیینی دلخواه را افزوده و با چند پالس آنها را بصورت یکنواخت در مواد پخش کنید
9- بستنی را همان موقع سرو کرده یا در ظرف دردار بریزید و در فریزر قرار دهید
در صورت تمایل میتوانید میوه های دلخواه علی الخصوص انواع توت را نیز برای تنوع در رنگ و مزه به این مجموعه اضافه کنید.
+ نوشته شده در شنبه سی ام دی ۱۳۹۱ ساعت 19:47 توسط هستی
|