طرز تهیه:

* روغن را درون تابه داغ کرده و پیاز را در آن تفت بدهید تا طلایی شود.

* مرغ را نیز به آن افزوده و کمی تفت دهید.

* سُس‌ تند ‌و سُس گوجه ‌فرنگی را درون تابه بریزید و قارچ، آویشن و در صورت نیاز مقدار کمی نمک به آن اضافه کنید و کنار بگذارید.

* لازانیا را در قابلمه ی بزرگی از آب جوش، نمک و روغن بجوشانید.

* وقتی ورقه ‌های لازانیا نرم شدند، با احتیاط آن ها را از درون آب جوش خارج کرده و آبکشی کنید.

* روی آن ها کمی آب ولرم بگیرید و روی پارچه تمیزی پهن کنید تا خشک شود.

* فر را با دمای 350 درجه ی فارنهایت یا 185 درجه ی سانتی ‌گراد روشن کنید تا داغ شود.

* یک ظرف مناسب فر انتخاب کرده و کف آن را مقداری روغن و سُس گوجه ‌فرنگی بمالید.

* برای هر رولت چهار ورقه لازانیا را روی هم قرار دهید و بین لایه‌ ها از مایه گوشتی و پنیر پیتزا بریزید. سپس لازانیا‌ها را از یک طرف بپیچید تا مثل رولت شود.

* رولت‌ ها را درون ظرف آماده شده بچینید و روی آن ها مقداری سُس و پنیر رنده شده بریزید.

* ظرف را به مدت 10 الی 15 دقیقه در فر بگذارید تا پنیر آن آب شود.

* رولت ‌ها را در ظرف دلخواه سرو کنید و روی آن ها را با پیاز حلقه شده و گشنیز یا جعفری تزئین کنید.