طرز تهيه:

گوشت خردشده را با پياز تفت دهيد تا كمي طلايي شود.

زردچوبه را اضافه کنید کمی تفت دهید تا بوی خامی آن از بین برود.

رب گوجه‌فرنگي را اضافه کرده بعد کمی سرخ شدن با مواد نمك و آب اضافه كنيد.

بگذاريد گوشت‌ها پخته شود بعد از كمي پخت، آلو را به همراه زعفران و شكر اضافه كنيدتا خورش جا بيفتد.

كدوها را خرد كرده با كره و روغن سرخ كنيد.

10 تا 15 دقيقه آخر، آنها را روي خورش قرار دهيد تا مواد جذب هم شوند. سپس آن را با پلو زعفراني سرو نماييد.