طرز تهيه
1 - آلو ها را با آب سرد بشورید و در آب بخیسانید و کنار بگذارید .
2 - پیاز ها را حلقه حلقه کرده ، هویج را نیز پوست کنده و حلقه کنید ، به را چهارقاچ کرده و هسته های آن را خارج کنید و به صورت پره های پرتقال برش بزنید ، سیب زمینی ها را نیز حلقه حلقه کنید و تمام مواد را کنار بگذارید.
3 - قابلمه ای مناسب که تمام مواد در آن جا شود انتخاب کنید .
4 - گوشت را به تکه های نسبتا درشت کمی درشت تر از تکه های خورشی تکه کنید .
5 - حلقه های پیاز را دو لایه کف قابلمه بچینید روی آن گوشت و روی گوشت یک لایه هویج و یک لایه به و چند عدد آلو قرار دهید .
6 - نمک و فلفل و ادویه را روی مواد بریزید و یک لایه دیگر پیاز و بعد گوشت و بعد ... به همین ترتیب تا تمام مواد به جز سیب زمینی داخل قابلمه قرار گیرند .
7 - کمی روغن روی مواد بدهید و رب را در دو فنجان آب حل کنید و آب را نیز روی مواد بدهید .
8 - در قابلمه را ببندید و روی شعله ملایم بگذارید تا به مدت 90 دقیقه بپزد .
9 - در این مرحله اگر آب خوراک کم است کمی آب به آن بیفزایید و سیب زمینی ها را اضافه کنید و دوباره در ظرف را ببندید و 30 دقیقه دیگر زمان دهید تا سیب زمینی ها پخته شوند . توجه کنید که له نشوند .
10 - خوراک شما آماده است این خوراک در زمان سرو باید در حد نصف پیمانه آب داشته باشد و زیاد خشک و یا آبدار نباشد . خوراک را با کفگیری پهن از کف قابلمه بکشید تا مواد هرچه کمتر له شده و زیاد قاطی نشوند
نکات :
1 - اگر زمان دارید ، هرچه بیشتر این غذا روی حرارت ملایم تر بپزد ، جا افتاده تر و خوشمزه تر میشود .
2 - این غذا ذاتا شیرین میباشد . گرد غوره که دلخواه ذکر شده به همین دلیل است که اگر مایل بودید کمی طعم غذا را متعادل کنید .
3 - این مواد اصلی برای این خوراک است ولی میتوانید به این مواد بادنجان یا کدو هم بیفزایید.
عکس : www.chopogh.com