کیک اسفنجی

طرز تهیه: ابتدا سفیده ها و زرده ها را از هم جدا کرده. سفیده ها را با هم زن خوب
میزنیم تا سفید شود و پف کند. بعد شکر را اضافه کرده و زرده ها را یکی یکی
اضافه می کنیم و هم میزنیم وانیل و آب را هم اضافه کرده و در آخرین مرحله
آرد و بیکن پودر را داخل مایه الک کرده. بعد از ریختن آرد باید به آهستگی
مایه را هم زد تا آرد مخلوط شود نباید زیاد هم زد چون کیک پف نمی کند. سپس
داخل قالب ریخته و صاف می کنیم و در فر با حرارت 250 درجه می گذاریم تا
کیک پف کند و بعد از پق کردن حرارت را کم می کنیم تا کاملن مغز پخت شود.
مدت زمان پخت 20 دقیقه است.

کیک را بعد از سرد شدن قالب زده یا برش می زنیم و با خامه و کرم تزئین می کنیم.
منبع : shindokht.com
+ نوشته شده در جمعه بیست و دوم دی ۱۳۹۱ ساعت 22:36 توسط هستی
|
