http://www.shindokht.com/Food/pics/fd0187.jpg


طرز تهیه:

ابتدا قارچ‌ها را شسته و خرد کرده و در تابه می‌ریزیم و یک قاشق روغن زیتون و چند قطره آب لیمو به آن اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم به حدی که آب آن کشیده شود ولی سرخ نشود.
پیاز را خرد کرده و با مقدار کمی روغن تفت می‌دهیم به حدی که طلایی شود سپس اسفناج را به آن اضافه کرده و هم می‌زنیم تا آب اسفناج کشیده شود و تفت بخورد. قارچ را هم که جداگانه آماده کردیم به اسفناج اضافه می‌کنیم. خامه را با شیر رقیق کرده و به مخلوط اسفناج اضافه می‌کنیم و نمک و فلفل و زردچوبه و آویشن را اضافه کرده می‌گذاریم اسفناج کمی پخته شود و بعد از یکی دوجوش برمی‌داریم. مخلوط اسفناج باید کمی آب‌دار و شل باشد.
سپس در قابلمه بزرگی به ابعاد لازانیا آب می‌ریزیم و می‌گذاریم بجوشد. و کمی نمک و روغن در آب جوش می‌ریزیم و لازانیا را تک به تک درون قابلمه می‌گذاریم تا پخته شود. حدود ده دقیقه زمان برای آماده شدن لازانیا لازم است. نباید لازانیا زیاد خشک یا نرم و وارفته باشد.
سپس لازانیا را از قابلمه خارج کرده و در ظرف آب سرد می‌گذاریم و بعد توی آب‌کش می‌ریزیم.
ته ظرف پیرکسی را با کره چرب می‌کنیم و از ورقه‌های لازانیا در ظرف می‌چینیم و از مخلوط اسفناج روی لازانیا می‌گذاریم و روی آن پنیر پیتزا می‌ریزیم و به همین ترتیب ورقه‌های لازانیا را می‌چینیم و مخلوط اسفناج و پنیر تا ظرف پر شود و لایه رویی فقط ورقه لازانیا با پنیر پیتزا روی آن است.
فر را از قبل روشن می‌کنیم و روی درجه 180 تنظیم می‌کنیم و سپس ظرف لازانیا را در فر قرار می‌دهیم. مدت 20 تا 30 دقیقه زمان لازم است تا پنیر روی لازانیا برشته شود و لازانیا آماده سرو کردن.


http://www.shindokht.com/Food/pics/fd0186.jpg


به نظر من این لازانیا بسیار خوشمزه‌تر و سبک‌تر از لازانیای گوشت است. بخصوص برای کسانی که گیاه‌خوار هستند یک غذای مناسب است. البته بخاطر پنیر پیتزا و خامه، کالری بالایی دارد ولی روغن بکار رفته در آن بسیار کم است. میزان خامه را هم می‌توانید کم‌تر کنید.

منبع : shindokht.com