لازانیای اسفناج

طرز تهیه: ابتدا قارچها را شسته و خرد کرده و در تابه میریزیم و یک قاشق روغن
زیتون و چند قطره آب لیمو به آن اضافه میکنیم و میگذاریم به حدی که آب آن
کشیده شود ولی سرخ نشود.
پیاز را خرد کرده و با مقدار کمی روغن تفت میدهیم به حدی که طلایی شود سپس
اسفناج را به آن اضافه کرده و هم میزنیم تا آب اسفناج کشیده شود و تفت
بخورد. قارچ را هم که جداگانه آماده کردیم به اسفناج اضافه میکنیم. خامه
را با شیر رقیق کرده و به مخلوط اسفناج اضافه میکنیم و نمک و فلفل و
زردچوبه و آویشن را اضافه کرده میگذاریم اسفناج کمی پخته شود و بعد از یکی
دوجوش برمیداریم. مخلوط اسفناج باید کمی آبدار و شل باشد.
سپس در قابلمه بزرگی به ابعاد لازانیا آب میریزیم و میگذاریم بجوشد. و
کمی نمک و روغن در آب جوش میریزیم و لازانیا را تک به تک درون قابلمه
میگذاریم تا پخته شود. حدود ده دقیقه زمان برای آماده شدن لازانیا لازم
است. نباید لازانیا زیاد خشک یا نرم و وارفته باشد.
سپس لازانیا را از قابلمه خارج کرده و در ظرف آب سرد میگذاریم و بعد توی آبکش میریزیم.
ته ظرف پیرکسی را با کره چرب میکنیم و از ورقههای لازانیا در ظرف
میچینیم و از مخلوط اسفناج روی لازانیا میگذاریم و روی آن پنیر پیتزا
میریزیم و به همین ترتیب ورقههای لازانیا را میچینیم و مخلوط اسفناج و
پنیر تا ظرف پر شود و لایه رویی فقط ورقه لازانیا با پنیر پیتزا روی آن
است.
فر را از قبل روشن میکنیم و روی درجه 180 تنظیم میکنیم و سپس ظرف لازانیا
را در فر قرار میدهیم. مدت 20 تا 30 دقیقه زمان لازم است تا پنیر روی
لازانیا برشته شود و لازانیا آماده سرو کردن.
به نظر من این لازانیا بسیار خوشمزهتر و سبکتر از لازانیای گوشت است. بخصوص برای کسانی که گیاهخوار هستند یک غذای مناسب است. البته بخاطر پنیر پیتزا و خامه، کالری بالایی دارد ولی روغن بکار رفته در آن بسیار کم است. میزان خامه را هم میتوانید کمتر کنید.
منبع : shindokht.com