پیاز رو ریز خرد کرده و در روغن سرخ میکنیم زردچوبه اضافه کرده و بعد لپه ( را که از چند ساعت قبل خیسانده ایم ) و برنج ( که از ساعتی قبل خیسانده ایم ) و بلغور گندم ( که از چند ساعت قبل خیسانده ایم ) به همراه کنسرو گوجه اضافه می کنیم ، اگر کنسرو گوجه نداشتید می تونید خود گوجه رو بدون پوست پوره کنید و اضافه کنید ، من نیازی نداشتم که رب اضافه کنم اما اگر با گوجه آش شما رنگ کم داشت رب هم می تونید اضافه کنید .


به اندازه ای آب اضافه کنید که وقتی برنج پخت و ری کرد آب داشته باشه ؛ من همیشه اندازه هام رو با چشم قیاس میکنم ، اگر برنج پخت و آب کم بود می تونید اضافه کنید .


وقتی آش پخت نمک و فلفل قرمز و آبغوره رو بسته به ذائقتون ( من که خیلی ترشش کردم ) و قرص مرغ را اضافه کنید و بعد سبزی رو اضافه کرده ، فقط به اندازه یک ربع بجوشد و بعد سرو کنید ، روش رو می تونید با نعنا داغ تزئین کنید ، روغن را داغ کنید و بعد نعنای خشک شده را اضافه کرده و بلافاصله زیر گاز را خاموش کنید.


منبع : صنم بانو