مرحله 1 - آب، گلاب و شکر را روی حرارت گذاشته تا شکر حل شود ولی مراقب
باشید تا شهد زیاد نجوشد (جوشیدن در حدی باشد که وقتی یک قاشق از شهد را
برداشته و خالی کردید آخرین قطره شهد با غلظت بچکد)
مرحله 2 -
پودر نارگیل و پودر قند را با هم مخلوط کرده و در آسیاب نرم کنید بطوریکه
به روغن نیافتد، سپس نشاسته را به آن اضافه کنید.
مرحله 3 - مخلوط
پودر نارگیل را کم کم به شهد سرد شده اضافه کنید تا خمیر متوسطی درست شود،
سپس کف قالب لوز را کمی پودر نارگیل یا نشاسته ذرت پاشیده و مخلوط را روی
آن پهن کنید.
مرحله 4 - روی لوز را پودر پسته ریخته و برای 20
دقیقه در یخچال گذاشته، سپس خارج کرده و به شکل لوز برش داده و دوباره در
یخچال بگذارید تا کاملا ببندد.
مرحله 5 - در نهایت لوزهای برش خورده را کاملا از هم جدا کرده و در ظرف در دار گذاشته و در فریزر نگهداری کنید
+ نوشته شده در شنبه نهم دی ۱۳۹۱ ساعت 8:35 توسط هستی
|