تمام مواد را یکدست خرد کنید
مرغ را با کمی آب ، یک پیاز، نمک و فلفل و زردچوبه طوری بپزید که حدود نصف لیوان آب مرغ در آخر اضافه بیاید.
سپس دو قاشق رب گوجه فرنگی را با آب مرغ مخلوط کرده روی اجاق با حرارت ملایم بجوشانید تا خامی رب گوجه فرنگی از بین برود. سپس به همراه مرغ تکه شده به سبزیجات بالا اضافه کنید و به آن آویشن بزنید. در اینجا مواد داخل کالتسونه ما آماده است.
بعد از اینکه خمیر استراحت کرد به آن ریحان خشک اضافه کرده آن را ورز دهید. خمیر را به اندازه دلخواه تقسیم کرده و با وردنه به شکل بیضی پهن کنید. لبه های دو طرف خمیر را با کارد بریده و شیار های باریکی به ضخامت حدود نیم سانت درون آنها در بیارید. دقت کنید که این شیارها از لبه های خمیر به اندازه ای باشند که وسط خمیر شما به اندازه ریختن مواد شیار نداشته باشد. سپس مواد را وسط خمیر ، جایی که شیار ندارد بریزید و پنیر پیتزا به آن اضافه کنید.حال لبه های دو طرف خمیر را روی هم آورده و به هم بچسبانید. سپس به مدت حدود 15 دقیقه درون فر بگذارید.

در مورد نحوه پرکردن خمیر ، می توانید به شکل های دیگر هم این کار را انجام دهید.