دستور تهیه
1.لوبيا چيتي را به مدت 12 ساعت خيس كرده، مرتب آبش را عوض كنيد و با دو ليوان آب بپزيد تا نرم شود. در اين مرحله به لوبيا نمك اضافه نكنيد. پياز را نگيني خرد كرده، در روغن تفت دهيد تا طلايي شود. قارچ خرد شده را به پياز سرخ شده افزوده و تفت دهيد. سپس لوبيا چيتي و قرص عصاره مرغ ( در صورت تمايل) را با يك ليوان آب و رب گوجه فرنگي بگذاري روي حرارت بجوشد و غليظ شود. صبر كنيد غذا به مدت نيم ساعت با حرارت ملايم بپزد تا بوي خامي رب گوجه فرنگي از بين برود. در صورت تمايل مي‌توانيد براي چاشني اين غذا چند قطره آبليمو اضافه كنيد و غذا را در ظرف كشيده، با مقداري جعفري تزئين كنيد.
آشپزی آفرنگ