چیز برگر
طرز تهیه :
ابتدا باید همبرگر را درست کنیم. گوشت چرخ کرده و پیاز و پودر سیر و پودر
همبرگر را با هم حسابی مخلوط می کنیم و چنگ می زنیم. سپس روی سینی پهن کرده
و کاسه ای روی آن می گذاریم و به صورت گرد برش می دهیم. قطر آن تقریباً دو
تا سه میلیمتر باشد. این را کنار می گذاریم.
قبل از اینکه سرخ کنیم، باید مقدمات رو آماده کنیم.
اول کاهو و خیارشور و گوجه رو خرد می کنیم. کاهو رو با سس های مورد علاقه
مخلوط می کنیم و در صورت تمایل روی آن لیموی تازه می چلانیم. نان رو برش می
دیم و خمیر اضافه اش رو بیرون میاریم.
سرخ کردن قارچ :
برای سرخ
کردن قارچ، همان ماهیتابه ای که قراره گوشتها رو سرخ کنیم رو ابتدا داغ می
کنیم، روغن می ریزیم، داغ که شد، قارچهای ورقه شده رو سرخ می کنیم.
نکته مهم:
حرارت رو زیاد می کنیم تا قارچها با حرارت بالا سرخ شوند. وگرنه آب می اندازند. ( مواظب باشید نسوزند!!)
به دیواره های نان گرد، سس می زنیم و مقداری از کاهو و خیارشور و قارچ می ریزیم.
در این مرحله نوبت همبرگرهاست. با شعله کم سرخشان می کنیم تا مغزپخت شوند.
چند بار هم آنها را زیر و رو می کنیم. وقتی کاملاً سرخ شدند، پنیر ورقه ای
را به مدت سه ثانیه توی ماهیتابه می اندازیم. ( در قسمت بدون روغن) دقت
کنید که بیشتر از این نباشد. اینجا باید سرعت عمل به خرج دهیم.
همبرگر را درون نان گذاشته و خیلی سریع پنیر ورقه ای را روی آن می گذاریم.
+ نوشته شده در چهارشنبه ششم دی ۱۳۹۱ ساعت 19:6 توسط هستی
|