● طرز تهیه: گوشت ها را به قطعات كوچك می بریم و ۶-۵ ساعت گوشت ها را در روغن زیتون و پیاز رنده شده می خوابانیم تا گوشت نرم شود.
این كباب باید با سیخهای كوچك درست شود.
در هر سیخ یك تكه گوشت،یك قطعه پیاز،یك قطعه فلفل دلمه ای سیخ می كشیم.(البته دل بخواهیست میتوانید فقط گوشت ها را سیخ کنید )
روغن یا كره را در ظرفی آب كرده و سیخ ها را در آن قرار می دهیم.
گاهی ظرف را تكان می دهیم تا گوشت ها كمی تفت داده شود.
سپس رب گوجه فرنگی را با كمی كره یا روغن تفت داده و ۳-۲ لیوان آب اضافه
می كنیم و پس از جوش آمدن، داخل گوشت می ریزیم سپس با حرارت ملایم می
گذاریم تا بپزد.
در پایان زعفران ، آبلیمو، نمك و فلفل را اضافه كرده و اجازه می دهیم آب آن كمی كشیده شود.
آنگاه سیخ ها را در دیس چیده و سس باقی مانده را روی آن می ریزیم و همراه چلو سرو می كنیم.
+ نوشته شده در شنبه دوم دی ۱۳۹۱ ساعت 14:52 توسط هستی
|