شاید باورتون نشه ولی با یه دونه به تا چند روز یک چای

خوشمزه ودلچسب خواهید داشت .
مواد لازم :

به :یک عدد

طرز تهیه :


ابتدا به را با پوست در دستگاه غذا ساز ریخته وخرد

می کنیم .اگر دستگاه غذا ساز نداشتید با رنده درشت

با پوست رنده کنید .

سپس به ها را در ظرفی ریخته وروی مکان گرمی مثل بخاری

یا شوفاژمی گذاریم تا خشک شود.

سپس به ها را در ماهیتابه ای روی گاز بو داده تا به ها

به رنگ قهوه ای نسبتا تیره در بیاید .
در حال تفت دادن به ها باید مدام به ها را بهم زد تا نسوزد

وبوی سوختگی نگیرد .

به همین راحتی چای به ما آماده می شود .

چای را را به روش چای معمولی دم کنید وبگذارید مدت

بیشتری دم بکشد .بعد از دم کشیدن یک چای خوشرنگ به

شما می دهد که اصلا با چای معمولی فرق نمی کند

فقط سالم تر است وبوی دلنشین تری دارد .

اگر دوست داشته باشید با نبات یا شکر هم خوشمزه

می شود .چرا که طعم تلخی چای را ندارد .

منبع: تجربیات آشپزی من