یلغور گندم ٣ پیمانه
نخود ١ پیمانه (از شب قبل خیس کنید)
گوشت گوسفندی چرب نیم کیلو
پیاز ١ عدد متوسط
پیاز داغ فراوان
دارچین نصف ق غ
زیره سبز ١ ق غ
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم

نعناع داغ




طرز تهیه : گوشت ، نخود و پیاز رو با آب و مقداری زردچوبه بزارین کاملا بپزه . گندم رو وقتی نخود و گوشت نیم پز شدن اضافه کنید. وقتی گوشت پخت از قابلمه در بیارین و ریش ریش کنید و دوباره بریزین تو قابلمه آش ٣ تا ٤ ساعت طول میکشه که جا بیافته. یک ساعت آخرپیاز داغ ، دارچین و زیره سبز رو با نمک و فلفل اضافه کنید.