X
تبلیغات
یک سبد زندگی - رازو رمزدرست کردن خمیرپیتزا و پیتزای مخصوص
می خواهی عرض ۳ سوت خمیر پیتزا وخودپیتزا رو درست کنید وازخوردنش لذت ببرید خیلی خیلی اسون است.........
خواستن توانستنه کافی شما اراده کنید تنبلی نکنید پاشید وبرای خوشحال کردن خانواده بخصوص بچه ها یک پیتزا ی مخصوص خانواده درست کنید
بچه ها عاشق پیتزا هستند و ذره ای از این غذا را در بشقاب نخواهند گذاشت.

♥♥♥1-۱ق ق پودر خمیر ترش yeast+ شكر۱ق ق +آب ولرم 10ق ق را مخلوط کنید تا پودر در اب حل شود10 دقيقه در جای گرم بزارید تا عمل بیاد




♥♥♥2-وقتی بعمل امد داخل کاسه بزرگی بریزید و ۳لیوان دسته دارآرد+۱ق ق نمك و۱لیوان دسته دار{ شیریا اب} ولرم ونصف لیوان {روغن مایع یا روغن زیتون} اضافه کنید.کمی پودر سیر و اویشن و چند دقيقه خوب ورز مي دهيد ۷ دقیقه خوبه خمیرو بهتره روی میزکارتون ورز دهید به این صورت با کف دست فشار بیاورید وبه سمت جلو هل بدهید وعقب وجلو ببرید تا خمیر صاف و ونرمی بشه بعدش حال می کنید و
می گوید عجب خمیر باحالی شد بعد داخل کاسه بزرگ که از قبل با روغن چرب شده
می زاریم وروش ۱ ق ق روغن می ریزیم وبا چاقو ۱خط+روش می کشیم تا خوب پف کنه رويش رابا سلفون یا پارچه پوشانده و درجاي گرم 1تا2 ساعت بماند تا دوبرابر بشه
♥♥♥3- حالا خمیر ما اماده است خیلی نرم ولطیف شده به دو قسمت می کنیم. و۱ ق ق ارد روی میز کارمان می ریزیم وخمیر را با دست یا وردنه باز می کنیم به هر شکلی که دوست دارید کف قالب چرب می کنیم وخمیر باز شده را پهن می کنیم وبا دست فیت قالب می کنیم باید با خمیر بازی کرد تا گرد یا هرشکل دیگه بشه
♥♥♥4- از قبل فر داغ کردیم از پایین روشن با اخرین حرارت فر 550fفارنهایت خمیر به مدت ۵-۷ دقیقه می زاریم تا بپزد وکمی پف کند واز اون خمیری بیاد بیرون باید چک کنید تا مثل نان بربری پف کند بعد از ۵ دقیقه از فر می اوریم بیرون وخمیرو پشت ورو می کنیم وروش سس مخصوص پیتزا که از قبل درست کردیم می زنیم.
♥♥♥5-درست کردن سس پیتزاعرض ۱دقیقه♥♥♥
۳ ق ق کچاب یا همان سس قرمز دلپذیر +۱ق چ پودر سیر + ۱ق چ اویشن وکمی فلفل قرمز و کمی هم نمک مخلوط کنید سس ما اماده است
♥♥♥6-بعد از سس ریختن روی خمیرکمی پنیر پیتزا و هر موادی که دوست داریدمی ریزید من همیشه برای پیتزای مخصوص این ها رو می ریزم نصف لیوان فلفل دلمه ای +۷ عدد قارچ متوسط+۱لیوان پپرونی+۷ عدد زیتون + ۱عدد پیاز کوچک +۱ عدد گوجه فرنگی متوسط هر اندازه که دلتان
می خواهد خورد کنید وبریزید. وروش کمی پودر سیر وپودر پیاز وفلفل و اویشن وپودر ریحان بریزید وداخل فر از پایین روشن 400fفارنهایت بمدت ۲۰ -۲۵دقیقه بعد دربیارید پنیر پیتزا بریزید واز بالا روشن کنید تا پنیر اب شود ۵تا۱۰ دقیقه کافیه چک کنید تا نسوزه مرحله اخر حساس چون از بالا روش ۱ دقیقه غفلت تمام زحماتتان به باد فنا رفته بعد پیتزا رو در
می اوریم از فر وبا رولت بصورت + برش می دهیم وچند تیکه می کنیم وبا سس گارليك GARLIC یا سس های دیگر نوش جان می کنیم
♥♥♥نکته ها;♥♥♥
1-بهتره از پودر خمیر ترش استفاده بشود .اگر خمیر شما دوبرابر نشود یا خمیر ترش فاسد بوده یا اردتون مونده .اب باید ولرم باشد داغ یا سرد نباشد چون عمل نمی کند در صورت نبود پودر خمیر ترش به همان اندازه بکینگ پادراستفاده کنید.
می توانید به خمیرتان کمی پودر سیر واویشن و ۱ عدد زرده تخم مرغ اضافه کنید یا پودر شیر.می توانید کمی پودر پنیر یا آرد ذرت به خمیر اضافه کرد می توانید به سس تان کمی شراب یا سبزی های معطرریحان وغیره یا پودر پیاز اضافه کنید از سیر یا پیازه تازه برای سس استفاده نکنید خشک بهتره
این اندازه خمیر ۲ عدد پیتزا می شود می توانید بقیه خمیر داخل یخچال ۱ هفته وداخل فریزر ۱-۲ ماه خیلی هم کیفیت اش خوب می شود در صورت سفت بودن خمیر کمی روغن با شیر اضافه کنید باید خمیری بشود که به دست نچسبد می توانید از همزن برقی مخصوص خمیر استفاده کنید داخل پیتزا زیاد پر نکنید تاخمیر بتواند نفس بکشد وخمیر نشود
گوشت چرخ کرده راادویه ترشی بزنید و بصورت قلقلی در اورید وکمی تفت دهید وداخل پیتزا بزارید از انواع گوشت ها Baconبیکن یا مرغ هر دو پخته شده بزارید انواع سوسیس وکالباس وسبزیجات ومیوه جات هر کدوم دوست داریدوعشق تان می کشد می توانید داخل پیتزا بریزید ونوش جان کنید.


رازورمزهای chef sona


موضوعات مرتبط: پیتزا و ساندویچ
برچسب‌ها: پیتزا , خمیر , پنیر , راز و رمز

تاريخ : پنجشنبه بیست و ششم بهمن 1391 | 5:27 | نویسنده : هستی |
.: Weblog Themes By VatanSkin :.