مواد لازم

برگ كلم 5 عدد بزرگ
برنج پخته یك پیمانه پلو پز
كشمش 2 قاشق غذاخوری
بادام 2 قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
پیاز متوسط 2 عدد
آب مرغ یك فنجان
لپه پخته شده یك پیمانه پلو پز
كره 50 گرم

مواد لازم برای سس ماست:

جعفری و گشنیز خرد شده دو پیمانه

ماست چكیده سه چهارم پیمانه



طرز تهیه

برگ های كلم را داخل آب جوش به مدت 10 دقیقه می جوشانیم .كره را به همراه ، بادام ، كشمش ، رب گوجه فرنگی ، پیاز ، لپه و برنج درون یك تابه تفت می دهیم . مواد را داخل برگ های كلم گذاشته و برگ ها را از اطرف جمع می كنیم . دلمه ها را داخل آب مرغ قرار داده و تا زمانی كه آب مرغ كاملا تمام شود ، آنها را می پزیم. سپس دلمه ها را داخل ظرفی چیده و بقیه آب مرغ را روی آنها می ریزیم .
این دلمه را می توانید با سس ماست نیز سرو كنید. برای تهیه سس ماست، ماست چكیده را با جعفری و گشنیز خوب مخلوط می كنیم .

موضوعات مرتبط: خوراک
برچسب‌ها: کلم یرگ , ذلمه , رب , کره , بادام

تاريخ : جمعه سوم آذر 1391 | 16:34 | نویسنده : هستی |
.: Weblog Themes By VatanSkin :.